Noabers

In september 2022 vieren we voor de 12e keer de Enterse Dagen. Tientallen Enternaren zijn de afgelopen maanden al druk in de weer om de komende editie tot een groot succes te maken. Als stichting doen wij onze uiterste best om te komen tot een optimale uitvoering van dit prachtige dorpsfeest, wat zich laat kenmerken door een grote betrokkenheid. U kunt ook uw betrokkenheid tonen middels een financiële ondersteuning.

Hiervoor kunt u Noaber van de Enterse Dagen worden. En zoals het begrip Noaber al aangeeft, is deze sponsoring geen eenrichtingsverkeer. Betrokkenheid mag worden beloond. We kunnen u een aantrekkelijke mogelijkheden bieden om naast het ondersteunen van de Enterse Dagen uw bedrijf op een bijzondere ma- nier in de etalage te zetten.

Alle mogelijkheden zijn onder verdeeld in vier pakketten: platina, goud, zilver en brons. Hiernaast ziet u een overzicht wat u daarvan van ons kunt verwachten. Ook dit jaar zal EDlive de Enterse Dagen bij de Enternaar thuis brengen via radio & tv.

Daarnaast kunt u, evenals vier jaar geleden, als Noaber van de mogelijkheid ge- bruik maken om munten in de voorverkoop te bestellen. Hiervoor ontvangt u vervolgens een factuur van ons.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uit naar een positieve reactie.

Stichting Enterse Dagen
info@entersedagen.nl

Ik wil noaber worden!