Steun de Enterse Dagen en word Noaber!

In september vieren we, na 6 jaar wachten, eindelijk de Enterse Dagen. Na een turbulente periode, waarin tientallen vrijwilligers al druk in de weer zijn geweest, doen we er alles aan om komende editie tot een groot succes te maken. Als stichting doen wij onze uiterste best om te komen tot een optimale uitvoering van dit prachtige dorpsfeest, wat zich laat kenmerken door een grote betrokkenheid. U kunt ook deze editie uw betrokkenheid tonen middels een financiële ondersteuning.

Hiervoor kunt u Noaber van de Enterse Dagen worden. En zoals het begrip Noaber al aangeeft, is deze sponsoring geen eenrichtingsverkeer. Betrokkenheid mag worden beloond. We kunnen u een aantrekkelijke mogelijkheden bieden om naast het ondersteunen van de Enterse Dagen uw bedrijf op een bijzondere manier in de etalage te zetten.

Alle mogelijkheden zijn onderverdeeld in vier pakketten: platina, goud, zilver en brons. Hieronder en in de bijlage van deze mail ziet u een overzicht wat u daarvan van ons kunt verwachten. Ook dit jaar zal EDlive de Enterse Dagen bij de Enternaar thuis brengen via radio & tv, wat in heel Twente te volgen zal zijn.

Daarnaast kunt u, evenals zes jaar geleden, als Noaber van de mogelijkheid gebruik maken om munten in de voorverkoop te bestellen. U kunt van zowel uw donatie als de aanschaf van munten een factuur van ons vervangen.

Omdat het kan zijn dat uw situatie in de afgelopen twee jaar is veranderd, hebben we als stichting besloten om alle Noaber-aanmeldingen uit 2020 te laten vervallen. Mocht u zich destijds al hebben aangemeld als Noaber en wilt u dit nog steeds, dan vragen we u het formulier opnieuw in te vullen. Uiteraard kunt u er vanuit gaan dat we zorgvuldig omgaan met de door u ingevulde gegevens.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uit naar een positieve reactie.

Stichting Enterse Dagen
info@entersedagen.nl