Pats Boem Show

Voorrondes Pats Boem Show ED2020 op 5 en 12 juni.

De Enterse Dagen zijn weer in zicht en de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Volgens goed gebruik staat de donderdagavond tijdens het 4-jaarlijks terugkerende dorpsfeest in het teken van al het muzikale en artistieke talent dat dit klompendorp herbergt. Dit alles vindt zijn vorm in de “Enterse Pats Boem-show”. Evenals in de vorige edities van dit spektakel, worden er ook dit jaar weer voorrondes gehouden bij “Café en zalencentrum de Kröl” in Enter. Dit jaar zullen de voorrondes plaatsvinden op zaterdag 5 en 12 juni.

Iedereen kan mee doen met de “Enterse Pats Boem-show”. Live zingen, playback, dans, sketches of ander vermaak; iedereen is welkom om zich op te geven. Een deskundig jury zal op deze avonden een oordeel geven over wie er uiteindelijk tijdens de Enterse Dagen 2020, op donderdagavond 10 september, zijn opwachting maakt in de grote feesttent op het plein bij de RK-kerk.

Alle deelnemende buurtverenigingen ontvangen bij alléén al deelname extra punten voor de Superbuurt! Mocht je ook nog eens doorgaan naar de finale, dan ontvang je nogmaals extra punten. Win je daarnaast ook nog eens de Pats Boem Show 2020 als buurtvereniging? Dan mag je 100 extra punten voor de Superbuurt in ontvangst nemen.

Opgeven voor de voorrondes kan bij Gerrit Klein Nagelvoort: telefonisch 06-22660357 of per mail naar: gerritkn@dds.nl