Programma

Klik op de afbeelding voor groter formaat.

Programma Grote Tent

Dinsdag

Op dinsdag 13 september gaat het feest echt beginnen. De tent is open en de Brabantse Natasja Poels (Helene Fischer Tribute) treedt dan o.a. op. Daarnaast een optreden van Die Powerhosen (“Die allerbesten Bombenhits aus Deutschland”) en tussendoor de Twentse Super Combinatie (94.50 MHz, piratenmuziek uit Enter).

Woensdag

Zoals gebruikelijk is op woensdag weer de officiële opening van de Enter Dagen. Hoe dit exact gaat geburen blijft nog even geheim. Op woensdagavond weer de traditionele Enterse bandjes avond in de tent. Op woensdagmiddag zijn er overigens ook al activiteiten voor de kinderen en die zijn er ook op donderdag en vrijdag.

Donderdag

De donderdag begint ’s middags met een programma voor de senioren en voor de echte liefhebbers is ’s avonds in de tent de grote finale van de onvervalste Enterse Pats Boem Show.

Vrijdag

Het weekeinde begint met het Enterse bedrijvenuurtje. Er is een optreden van de Drentse volkszanger Jannes en tussendoor zorgt DJ Gerrit Klein Nagelvoort voor stemmige muziek. Daarna moet de tent leeg en plaatsmaken voor The Dirty Daddies, volgens Giel Beelen de beste coverband van Nederland. Tussendoor DJ Sander Scheperman. Kortom, een topavond voor de echte muziekliefhebber.

Zaterdag

De zaterdag begint uiteraard weer met de allegorische optocht door de straten van Enter (de eerste wagens en groepen hebben zich inmiddels al opgegeven).

Op het einde van de middag/begin avond worden o.a. de prijzen van de optocht, Superbuurt en straatversiering bekend gemaakt. ’s Avonds de uitsmijter van de Enterse Dagen, een optreden van Waylon (deelnemer aan het Eurovisie Songfestival met Ilse de Lange / The Common Limmits in 2014) in de tent. Na zijn optreden neemt DJ Lars het over tot het einde van de avond.