Pats Boem Show

Voorrondes Pats Boem Show op 10 en 17 juni 2022.

De Enterse Dagen zijn weer in zicht en de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Volgens goed gebruik staat de donderdagavond tijdens het 4-jaarlijks terugkerende dorpsfeest in het teken van al het muzikale en artistieke talent dat dit klompendorp herbergt. Dit alles vindt zijn vorm in de “Enterse Pats Boem Show”. Evenals in de vorige edities van dit spektakel, worden er ook dit jaar weer voorrondes gehouden bij “Café en zalencentrum de Kröl” in Enter. Dit jaar zullen de voorrondes plaatsvinden op vrijdag 10 en 17 juni.

Iedereen kan mee doen met de “Enterse Pats Boem Show”. Live zingen, playback, dans, sketches of ander vermaak; iedereen is welkom om zich op te geven. Een deskundig jury zal op deze avonden een oordeel geven over wie er uiteindelijk tijdens de Enterse Dagen 2022, op donderdagavond 15 september, zijn opwachting maakt in de grote feesttent.

Alle deelnemende buurtverenigingen ontvangen bij alléén al deelname 20 extra punten voor de Superbuurt! Mocht je ook nog eens doorgaan naar de finale, dan ontvang je daar bovenop nog eens 50 extra punten. Ben je daarnaast ook nog eens de best presterende buurtvereniging? Dan mag je daarboven 100 extra punten voor de Superbuurt in ontvangst nemen.

Geef je nu op voor de Pats Boem Show onder ‘aanmelden editie 2022’ of klik HIER. Aanmelden kan tot en met 15 mei 2022.