Tickets

De organisatie van de Enterse Dagen heeft besloten dat alle Enternaren het aankoopbedrag van de tickets voor de Enterse Dagen: de warming-up kunnen terugkrijgen. De gekochte kaarten zijn niet geldig tijdens de Enterse Dagen in 2022: volgend jaar zal de kaartverkoop opnieuw starten.

Via deze website kun je vanaf nu een retourformulier invullen. Dit formulier kan iedere ticket-eigenaar individueel gebruiken: het maakt niet uit of je de tickets zelf hebt gekocht of via een buurtvereniging. Via ditzelfde formulier kan je er ook voor kiezen om het aanschafbedrag van de tickets te schenken aan de stichting Enterse Dagen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met een unieke code. Print deze mail uit en stop deze samen met de aangeschafte kaarten in een envelop.

Deponeer de envelop in de daarvoor bestemde bussen bij de Albert Heijn Enter, Primera Enter of GeWoon Janette. Doe dit uiterlijk voor 1 november 2021. Na deze datum zal de organisatie alle ingeleverde kaarten controleren en het geld terugboeken. Het aanschafbedrag ontvang je medio november terug op je rekening.

Het retourneren van tickets is alleen mogelijk met toevoeging van de fysieke tickets. Vragen over de retourprocedure? Mail ons op info@entersedagen.nl of stuur ons een bericht op Facebook.

Invulformulier retour tickets


    Retour op bankrekeningAls gift aan Stichting Enterse Dagen