ACTIVITEITEN SCHOOLJEUGD

Woensdagmorgen 14 september begint om 9.00 uur de droomshow voor alle basisscholen in Enter, voor de groepen 6,7 en 8, in Sporthal de Zomp in Enter. Vanaf ½ 9 komen de kinderen binnen en wordt er uitleg gegeven over de nieuwe opzet. Door de fusie tussen de Maria- en Josefschool is gekozen voor een andere opzet. In plaats van school tegen school wordt er nu en groepen gestreden. Het is de bedoeling dat alle kinderen mee kunnen doen met de spelen. De activiteitencommissie heeft in samenwerking met de Koff uit Holten een prachtige spelshow in elkaar gezet. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Donderdagmorgen 15 september is er voor de groepen 4 en 5 van de Enterse basisscholen gelijktijdig een theatervoorstelling in zalencentrum de Kröll in Enter. Deze show , gespeeld door artiesten van de Koff uit Holen, begint om ½ 10 en eindigt om ½ 12. Het is echt een show voor de kinderen, het is niet de bedoeling dat ouders komen kijken. De leerlingen worden begeleidt door hun leerkrachten.

Vrijdagmorgen 16 september is er voor de peuters (vanaf 2 ½ jaar) en voor de basisschoolleerlingen uit de groepen 1, 2 en 3 een theatervoorstelling in zalencentrum de Kröll. Artiesten van de Koff uit Holten zullen 3 shows geven van elk een half uur. De eerste show (om 9.00 uur) is voor de peuters. Dit geldt niet alleen voor peuters van de peuterspeelzalen, maar ook voor peuters uit gastoudergezinnen en peuters die op vrijdagmorgen thuis zijn. . Het is niet de bedoeling dat ouders aanwezig zijn tijdens de shows. U kunt de peuters naar de Kröll brengen, daar wachten of even boodschappen doen en ze na een ½ uurtje weer ophalen. Deze opzet hebben we nu al enkele edities (op advies/eis van de toen optredende artiest) en bevalt erg goed. De andere 2 shows zijn voor de basisscholen. De tijdstippen worden aan de scholen doorgegeven.