Aanmelden Optocht 2022

Ook dit jaar organiseert de Enterse Dagen weer de welbekende optocht. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 september 2022.

Door uw inschrijving als deelnemer aan de optocht, verklaart u zich akkoord met deze richtlijnen van de optocht commissie. Om te voldoen aan de aangescherpte wettelijke eisen voor optochten e.d. zijn de regels waaraan u zich als wagenbouwer en/ of deelnemer van de optocht dient te houden te downloaden via onderstaande knop.

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de optocht van 2022.

Richtlijnen optocht downloaden

Bezoek opbouw wagens

Alle bouwlocaties van de wagens worden bezocht. Op deze bezoekdag zullen de richtlijnen van de optocht besproken worden en gekeken worden of hier aan voldaan wordt. Veiligheid is een zeer belangrijk onderwerp wat er mede voor zorgt dat we het voortbestaan van de optocht kunnen garanderen. Daarom gaan wij hier als organisatie zeer serieus mee om.

Jurering

De optocht zal worden beoordeeld vanuit verschillende plaatsen langs de route. De jurering vindt plaats door een onafhankelijke jury. Ze komen allen in principe van buiten enter en hebben geen relatie met de organisatie. De jurering zal geschieden door 4 juryleden die de wagens tweemaal beoordelen; bij opstelling wagens van 13.00 uur en tijdens de optocht.